AYŞE ÇARMIKLI İLKOKULU VELİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR..

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz Tarafından Gerçekleştirilecek Olan Veli Eğitimlerine Tüm Velilerimiz DAVETLİDİR.

AYŞE ÇARMIKLI İLKOKULU VELİ EĞİTİMLERİ

Veli Eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik olarak gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda okulumuzda 7 (yedi) Veli Eğitimi yapılacaktır.

Eğitim Konuları
1. Psikolojik Sağlamlılık
2.
Sınır Koyma
3.
Sağlıklı Yaşam
4.
Teknoloji Bağımlılığı
5.
Mahremiyet Eğitimi
6.
Zorbalık ve Şiddetin Önlenmesi
7. Özel Eğitimde Tanılama Süreci

Eğitimler; Her ay bir tane olacak şekilde düzenlenecek olup eğitimlerin tarih ve saatleri Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından duyurulacaktır. Eğitim süreleri 45-60 dakika arasında olacaktır. Eğitimler okulumuz konferans salonunda yüzyüze gerçekleştirilecektir.

Eğitime katılmak isteyen velilerimizin sınıf öğretmenleri ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Veli eğitimlerine Tüm Velilerimiz Davetlidir.

05-10-2023