Okulumuz Hakkında

Ayşe Çarmıklı İlkokulu
YUNUS EMRE MAH. METEHAN SK. AYŞE ÇARMIKLI ORTAOKULU SİTESİ AYŞE ÇARMIKLI ORTAOKULU BLOK NO: 8 SANCAKTEPE / İSTANBUL
0216 484 09 60
0216 484 12 76
https://aysecarmikliilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, ileri düzeyde yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını, endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, sürekli gelişime açık kadromuz ile sağlıklı ve kaliteli eğitim vermeyi, ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.

BAŞARILAR

Sancaktepe İlçesi Okullar arası Bilgi Yarışmasında 3. olduk. Birinci turda 4. grupta yer alan okulumuz Ahmet Keleşoğlu, Ş.Ö. Nurgül Kale, Peyami Safa, Yenidoğan 19 Mayıs, Şakir Demir, Mustafa Karaşahin ve Yenidoğan Mevlana İlköğretim Okullarını geride bırakarak grup birincisi oldu ve final yarışmasında yarışma hakkı kazandı. Final yarışmasında ise 60. Yıl Sarıgazi ve Beyhan Şenyuva İlköğretim Okullarının gerisinde kalan okulumuz İlçede 32 okul arasında 3.´lüğü almış oldu. Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve personelimize; özellikle de ciddi manada efor sarfeden değerli öğrencilerimiz Esra Yalçın, Ayris Akyüz, Eyüp Ensar Çelik, Songül İmre ve Esma Özbek´e teşekkür eder başarılarının ömür boyu devam etmesini dileriz.
Öğretmen :69
Öğrenci :1531
Derslik :27
Kütüphane Kitap Sayısı :261
Öğretim Şekli :İkili

Öğretim Şekli

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Sancaktepe ilçe merkezine toplu taşıma araçları ile 20 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sancaktepe yeni kurulan, gelişen ve halen göç alan bir ilçedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları