HER SINIF DÜZEYİ İÇİN AYRI AYRI HAZIRLANMIŞ DİKKAT EGZERSİZLERİ

Çocuklar çevresinde dikkatini dağıtan sayısız şey varken yaptığı işe odaklanmakta zorlanabilir. Fakat size iyi bir haberimiz var! Çocuğunuzla bulunduğunuz her ortamda kolaylıkla dikkat ve odaklanma egzersizleri yapabilirsiniz.

Çocuklarda odaklanma sorunu ile ilgili sorunların çözümünde çocuğun yaş aralığı baz alınarak geliştirilen yöntemleri uygulamak etkili sonuçlar verebilmektedir.

Zihinsel aktiviteler ile dikkat sorunu azaltılabileceği gibi; beslenme ve uyku düzeninin sağlanması ile stres faktörünün azaltılması da oldukça önemlidir.

Aşağıdaki linkleri tıklayarak öğrencinizin sınıf kademesine göre hazırlanmış olan dikkat egzersizlerinden faydalanabilirsiniz.

1.Sınıf Düzeyinde Dikkat Geliştirme Egzersizleri İçin TIKLAYINIZ.

#1.Sınıf öğrencilerimizin egzersizleri yaptığı süreçte ebeveyn-öğretmen desteği gerekmektedir.

2.Sınıf Düzeyinde Dikkat Geliştirme Egzersizleri İçin TIKLAYINIZ.

3.Sınıf Düzeyinde Dikkat Geliştirme Egzersizleri İçin TIKLAYINIZ.

4.Sınıf Düzeyinde Dikkat Geliştirme Egzersizleri İçin TIKLAYINIZ.

Kaynak: İLKOKULTUBE